Just Blogging My Thoughts...

Thursday, September 07, 2006

Εξελίξεις…

Τα ευχάριστα νέα με την επιστροφή μας από τις διακοπές είναι ότι υπάρχουν ουσιώδης εξελίξεις στην αγορά του Interactive Marketing και του Internet γενικότερα.

1.

Το ΙΑΒ μπαίνει σε ένα καυτό 4μηνο με πολλά projects όπως το IMC 2006, το νέο website που θα βγει σύντομα στον αέρα (ναι είναι αλήθεια), το νέο ΙΑΒ Newsletter, μέτρηση ad spending, και πολλά άλλα. Ζώντας τα τεκταινόμενα από πρώτο χέρι στη Δ.Ε. με χαρά διαπιστώνω ότι όλοι μας είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε μια νέα αρχή.

2.

Ένας κολοσσός και πρωτοπόρος του Internet απέκτησε παρουσία και εκπροσώπηση και στην Ελλάδα. Το Google Hellas είναι γεγονός με τον αγαπητό σε όλους Λούι Χατζή να είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Λούι we truly needed that… well done!

3.

Ένα άλλο τεράστιο δίκτυο αυτό του MSN αποκτά και αυτό ελληνική εκπροσώπηση μέσω της Think Digital και του πρώην Ogilvy-κου Οδυσσέα Ντότσικα. Τρομερή εξέλιξη για την αγορά γιατί πραγματικά βαρεθήκαμε να βλέπουμε κάποια μεγάλα ελληνικά portal να κοιμόνται και να μας αναγκάζουν να διαφημίζουμε τους πελάτες μας με stamps και άλλα ανορθόδοξα ad formats. Βλέπω πολλούς site-άρχες φέτος να αναφωνούν το “who moved my cheese…”.

4.

Διπλασιασμός ταχυτήτων ADSL… εάν μου έλεγαν πέρυσι ότι μετά από ένα χρόνο θα έχω σύνδεση στα 2048 μάλλον θα γέλαγα. The future is broadband…

Άντε να δούμε… και άλλα τέτοια.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home