Just Blogging My Thoughts...

Sunday, October 23, 2005

Pro Evolution Soccer 5



Την Παρασκευή είχα την τύχη να απολαύσω το Pro Evolution Soccer 5, αλλά και να το εγκαινιάσω με goal πρώτος εγώ…

Από ότι είπαν οι υπάλληλοι στο «Πλαίσιο» του Ψυχικού, είναι το πρώτο "Pro Evolution 5" που πωλήθηκε στην Ελλάδα (η κράτηση είχε γίνει μήνες τώρα…).

Παρόλο που το game engine είναι ίδιο με αυτό του pro evolution 4, υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις και νέα features. Το πιο σημαντικό είναι οι νέες κινήσεις των παικτών και η δυσκολία στο control του παιχνιδιού όπου πλέον είναι αρκετά δύσκολο (αλλά και πιο ρεαλιστικό) τόσο η ανάπτυξη της ομάδας όσο και το σκοράρισμα. Επίσης, υπάρχουν λεπτομέρειες όπως οι φανέλες των παιχτών που σε μερικές περιπτώσεις είναι έξω από τα σορτσάκια, τα μπανταρισμένα δάχτυλα (για να καλύπτουν τα δαχτυλίδια), wristbands σε διάφορα χρώματα καθώς και «cycling» shorts κάτω από τα κανονικά σορτσάκια…

Έχουν προστεθεί νέα γήπεδα όπως: Mestella - Valencia (Spain), Riazor - Deportivo la Coruna (Spain), Newlands - Ajax Cape Town (South Africa), Saitama - Urawa Red Diamonds (Japan), Berlin Olympiastadion - Hertha BSC (Germany).

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διεξαγωγής παιχνιδιού σε χιονισμένο γήπεδο, με πορτοκαλί μπάλα όπου βλέπει κανείς τις παγωμένες ανάσες των παικτών.

Το major drawback είναι ότι δεν έχει την ΑΕΚ ως default ομάδα στην Ελληνική league (μόνο ΠΑΟ και ΟΣΦΠ) και προφανώς πρέπει κάποιος να κάνει download τους παίχτες (λογικά πρέπει να υπάρχουν) και να σχηματίσει την ομάδα from scratch (όταν βρω χρόνο να το κάνω I will keep my blog posted).

In the corner… PlayStation 3!



To νέο target για την άνοιξη του 2006 δεν είναι άλλο από το PlayStation 3. Ένα έργο τέχνης πραγματικά με advanced technology (3.2GHz cell processor, RSX Reality Synthesizer, Wi-Fi & Bluetooth enabled, κ.α.).

Keep playing…

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home